Новият стар шампион на Бундеслигата Байерн (Мюнхен) не сваля темпото

...
Новият стар шампион на Бундеслигата Байерн (Мюнхен) не сваля темпото
Коментари Харесай

"Байерн" разгроми "Борусия" в първия мач след спечелването на титлата

Новият остарял първенец на Бундеслигата " Байерн " (Мюнхен) не смъква темпото даже и след спечелването на купата за шеста поредна година. В първия си дуел след гарантирането на златните медали баварците разгромиха " Борусия " (Мьонхенгладбах) с 5:1, без значение че гостите означиха първия гол.

Срещата предложи доста настъпателен футбол и доста положения, като " Байерн " игра освободен от всякакво напрежение.

В дуела " Байерн " приключи с 93.9% точни подавания, с което сложи и връх в Бундеслигата, откогато сходни калкулации се вършат в немския футбол.

Юп Хайнкес даде късмет на футболисти, които имаха по-малко минути в последно време като Никлас Зюле, Себастиан Руди, Хуан Бернат и Сандро Вагнер и те не го разочароваха.

Wow! Nach frühem Rückstand schlägt der @fcbayern zurück & siegt im Samstagabend-Spiel deutlich gegen @borussia! #FCBBMG zum Nachlesen im Liveticker ➡️ https://t.co/y2G9kmfvlupic.twitter.com/X2RSKOdS1j
— BUNDESLIGA (@Bundesliga_DE) April 14, 2018

Йосип Дърмич изведе гостите от Мьонхенгладбах напред в деветата минута, само че до почивката Сандро Вагнер се разписа два пъти след подавания на Томас Мюлер. Таранът вкара в четвърти следващ мач в Бундеслигата, като за него това е най-хубаво достижение в кариерата.

След подновяването на играта Тиаго Алкантара направи резултата 3:1 в 51-ата минута, а 17 по-късно се разписа и Давид Алаба. Любопитното е, че австриецът означи първия гол в своята кариера с десния си крайник в Бундеслигата.

Крайният резултат на " Алианц сцена " оформи Роберт Левандовски в 82-ата минута. Той се появи от пейката и не пропусна да се разпише.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР