Новият спортен директор на РБ Лайпциг Макс Еберл, който наскоро

...
Новият спортен директор на РБ Лайпциг Макс Еберл, който наскоро
Коментари Харесай

Спортният директор на РБ Лайпциг: Сделки като тези за Неймар и Роналдо отдалечават хората от футбола

Новият състезателен шеф на Република България Лайпциг Макс Еберл, който неотдавна пое поста, приказва за пръв път пред медиите за проектите си свързани с клуба. Той бе безапелационен, че играта не би трябвало да се отдалечава от почитателите, прехвърлянията и парите са част от нея, само че не трябва да се минават избрани граници. 
 Тен Хаг за пръв път разяснява обширно обстановката с Роналдо: Исках да остане, само че нямаше връщане обратно след изявлението Тен Хаг за пръв път разяснява обширно обстановката с Роналдо: Исках да остане, само че нямаше връщане обратно след изявлението
" Трябва да сме крепко стъпили на земята. Световното състезание в Катар също провокира доста полемики за комерсиалната страна на всяко събитие. Върви сериозен спор за вярно и погрешно. Аз считам, че всичко би трябвало да е подчинено на играта. Тя е преди всичко, а не бизнеса, който се върти към футбола. Надявам се тези полемики, които вървят, да доведат до нещо. Разбира се, играчи би трябвало да се купутват, само че не трябва да се минават избрани граници. Говорих за това и през 2017-а, когато се случи прехвърлянето на Неймар. Когато видях в този момент да се приказва за договорка за Роналдо за 200 милиона за два сезона, си помислих, че това е неуместно. Това са неща от различен свят, те отдалечават хората от футбола, " съобщи Еберл.
 Роналдо още веднъж клони към пейката Роналдо още веднъж клони към пейката
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР