Новият собственик на Челси Тод Боели повдигна завесата около изненадващото

...
Новият собственик на Челси Тод Боели повдигна завесата около изненадващото
Коментари Харесай

Боели: С Тухел не споделяхме обща визия за бъдещето на клуба

Новият притежател на Челси Тод Боели повдигна завесата към изненадващото уволняване на мениджъра на отбора Томас Тухел, който бе освободен преди седмица. Американецът изненадващо показа, че сред новите притежатели и германеца не е имало единодушие и обща визия за бъдещето, което е предопределило решението в по-голяма степен, а не слабото начало на сезона за лондончани. 
 Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите
“Когато поемете някакъв бизнес, би трябвало да сте сигурни, че сте в единодушие с хората, с които ще го управлявате. Тухел е извънредно надарен и човек, който имаше огромен триумф в Челси. Нашата цел е да съберем екип, всичко би трябвало да е добре смазана машина. Реалността зад нашето решение бе, че ние не бяхме сигурни, че споделяме една и съща визия за бъдещето с Томас. Никой не е прав или в неточност, просто нямахме обща визия. В Челси има доста стени за срутване. Досега първият отбор и академията не споделяха информация. Нашата визия бе да намерим треньор, който в действителност желае да си сътрудничи с нас, да продължим да прибавяме запаси и да оставяме нашия отпечатък върху клуба, ” съобщи американецът. 

Тези изявления идват изненадващо на фона на това, че новите шефове на Челси похарчиха над 280 милиона евро през лятната пауза за укрепване на клуба с нови играчи и в опит да поддържат Томас Тухел на трансферния пазар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР