Новият собствени на Twitter Елон Мъск съобщи, че планира да

...
Новият собствени на Twitter Елон Мъск съобщи, че планира да
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск иска на потребителите на Twitter да плащат

Новият лични на Twitter Елон Мъск заяви, че възнамерява да таксува 8 $ на месец за абонаментната услуга, наречена „ Twitter Blue “, с която потребителите ще получат синя отметка, с цел да потвърдят акаунта си. Началните проекти са били за 20 $ на месец.

Новината бързо провокира отвращение и съмнение измежду някои дългогодишни консуматори на Twitter, в това число създателя Стивън Кинг, който има близо седем милиона почитатели в платформата.
-->
„ 20 $ на месец, с цел да запазя синята отметка? “, туитна Кинг в понеделник и заплаши, че ще напусне мрежата не поради парите, а поради правилото.

Мъск отговори на Кинг рано сутринта във вторник с най-изричното си самопризнание до момента за предлагането за таксуване за инспекция на акаунта. „ Трябва да платим сметките по някакъв метод! Twitter не може да разчита напълно на рекламодателите “, сподели той. „ Какво ще кажете за 8 $? “

Във вторник Мъск повтори цената от 8 $ и показа повече детайлности за новия си проект. Той сподели, че клиентите ще получат приоритет при отговори, споменавания и търсене, както и опцията да разгласяват по-дълго видео и аудио наличие, като в същото време получават на половина по-малко реклами от безплатните консуматори. Издателите, които работят с платформата, също ще могат да заобикалят платената версия, съгласно Мъск.

„ Това също ще даде на Twitter поток от доходи за заплащане на основателите на наличие “, добави той.

Откакто приключи придобиването на платформата за обществени медии предходната седмица, милиардерът предприе редица дейности, които безусловно раздрусаха Twitter, в това число разформироване на борда и уволнение на най-хубавите изпълнителни шефове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР