Новият сезон на Като две капки вода“ има едно голямо

...
Новият сезон на Като две капки вода“ има едно голямо
Коментари Харесай

Ето кой е голямото откритие на Капките

Новият сезон на „ Като две капки вода “ има едно огромно изобретение – Тома Здравков, фронтмен на група „ Тома “, победител в различен известен музикален формат - „ Мюзик Айдъл “ през 2008 година.

Кариерата на Тома не се разви, както той очакваше, само че присъединяване му в „ Капките “ може да го изстреля в друга орбита, тъй като до този миг той се показва ослепително.
-->
При старта на сезона извърши по страховит метод „ Сбогом “ на „ Сигнал “, влизайки в кожата на Данчо Караджов, а в неделя бе превъзходен като Шаная Туейн. Не съумя да завоюва, въпреки и доста от феновете да бяха безапелационни, че той заслужава първото място, написа " Флагман ".

„ Той е в 3 в 1 – с изключение на, че пее необикновено е и доста артистичен, положителен, придава прохлада на облиците, а също по този начин е и страховит подражател. Голямо попадение за Капките “, безапелационни са почитателите на предаването.

„ Браво! Най-добрият! Такива хора като него трябват за предаването “, написа различен.

Тома е от Пазарджик, има две деца и се е утвърдил в хардрок стила.

Той е роден на 24 май 1987 г.  Средното си обучение е приключил в математическата гимназия в града. Учил е молекулярна биология в Пловдив. Баща му го е запалил по хеви метъла. Любимите му банди са Deep Purple, Whitesnake, Rainbow и Pantera. 

Когато бе на 21 година, той победи в " Мюзик Айдъл " с именитата балада " Soldier of fortune " на Deep Purple, а Фънки, който тогава бе в журито, падна на колене пред него.

Победителят сграбчи огромната премия - продуцентски контракт с " Вирджиния рекърдс " за един албум с алтернатива за втори и трети.

Както и 50 000 лв., предоставени от bTV.

 Помните ли Тома, който взриви Music Idol? Не е за поверие какво е правил след всеки лайв
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР