Новият сериал Ненаситна на Netflix бе обвинен в пренебрежително отношение

...
Новият сериал Ненаситна на Netflix бе обвинен в пренебрежително отношение
Коментари Харесай

Вълна от гняв срещу “оскърбителен за хората с наднормено тегло” сериал

Новият сериал " Ненаситна " на Netflix бе упрекнат в надменно отношение към хората с наднормено тегло, съобщи Франс прес. Петиция, с която се упорства за изтеглянето му, към този момент събра над 120 000 подписа.
 
Сериалът с присъединяване на Алиса Милано и Деби Райън ще бъде наличен като стрийминг услуга от 10 август. В него се приказва за затлъстяла тийнейджърка, чиито съученици ѝ се присмиват. След като отслабва, тя взема решение да си отмъсти.  

A post shared by (@debbyryan) on Jul 19, 2018 at 8:35am PDT
В петицията се споделя, че сериалът окуражава млади дами да вършат преценки за себе си въз основа на фигурите си и разпространява освен диети, само че и обективизацията на женското тяло.  

A post shared by (@debbyryan) on Jul 11, 2018 at 8:53pm PDT
" Все още имаме време да отменим излъчването на този сериал, основан върху несигурността на младите дами, които считат, че с цел да си щастлива и да предизвикваш интерес, би трябвало да отслабнеш ", се отбелязва в петицията.
 
Актрисата Деби Райън отбрани сериала на страницата си в Instagram.  

A post shared by (@debbyryan) on Jul 21, 2018 at 12:06pm PDT
" Като човек, на който е прочут методът, по който женското тяло е осмивано, бях въодушевена да работя над " Ненаситна ", тъй като сериалът дава отговор на редица въпроси чрез сатирата ", написа тя.
 
Според нея хубавото в сериала е, че той демонстрира тези, които подлагат на тормоз, и им споделя, че това не би трябвало да се прави.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР