Новият сериал на bTV е истинска глътка въздух в

...
Новият сериал на bTV  е истинска глътка въздух в
Коментари Харесай

Разбират ли се в реалния живот с децата актьорите от сериала "Татковци"?

Новият сериал на bTV " " е същинска глътка въздух в тези прочувствени времена. Семейният комедиен сериал е за живота на родителите най-много през погледа на четирима татковци с разнообразни ориси. Какви обаче са основателите и участниците в сериала в действителния живот, схващат ли се с децата по принцип и по какъв начин се случват фотосите?

Павел Иванов и Ая Алексиева (дъщеря на Яна Титова, актриса и един от режисьорите на сериала) играят татко и щерка в сериала. Героят на Павел е ветеринар, останал вдовец, който с доста любов се грижи за щерка си, макар компликациите.

На въпроса кой е по-известният и двамата са единомислещи, че това е Ая. Тя е и тази, която по-добре си знае репликите и повече се смее на фотоси.

" Оказа се, че не са потребни никакви трикове, тъй като по-скоро тя ме кара да се отпущам, като работим дружно. Тя е по-опитната от двама ни в този поминък. " - издава артистът.

Ая има опит в актьорската игра с майка си Яна Титова още от 3-годишна.

" Още оттогава аз й бях споделила " На фотоси аз съм шефът, аз съм режисьорът ". Беше на 3 и половина, когато стартира да снима с мен " Доза благополучие " и аз й бях споделила " Аз съм там шефът, всички слушат мен и ти ме слушаш мен! Няма " мамо " и тя пристигна и сподели " Режисьор Яна! " - споделя за връзките им на снимачната площадка Яна Титова.

Друг от режисьорите на сериала е Филип Морозов, който е имал по-различен опит. Няколко пъти му се е случвало да работи с деца, само че за сериала има дни, в които тъкмо тази работа доминира.

Една от основните героини, Галя, дамата на Слави, е актрисата Кейт Никълс. Тя е приключила актьорско майсторство в Англия, дълги години е живяла там и е имала удоволствието да дели една снимачна площадка със световноизвестни звезди.

Едно от нейните екранни деца е Иван Николов, който е в 12. клас сега и се готви за приемните изпити в НАТФИЗ.

Актьорът Христо Пъдев пък е пръв от татковците, който има дете. Ежедневието му с тях и фотосите се разграничават най-много поради възрастта им.

" Моето детенце още е доста малко, то в този момент става на 6 месеца и действително случките са разнообразни, тъй като децата ми в сериала са на 6, на 10 и на 16. Различни са нещата, само че с бебето е друго удоволствието. "

Признава, че фотосите с децата го учат най-много на самообладание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР