Новият, седми сезон на “България търси талант” ще срещне повече

...
Новият, седми сезон на “България търси талант” ще срещне повече
Коментари Харесай

Дилов дреме в България търси талант

Новият, седми сезон на “България търси талант” ще срещне повече от 160 даровити реализатори на разнообразни и непредвидени номера с блестящото жури - прелестната Славена Вътова, чаровната Катето Евро, сериозният Любен Дилов – наследник и безкомпромисният Ицо Хазарта. На една от фотосите, публикувани от bTV се вижда по какъв начин Дилов дреме по време на фотосите, само че това не е изненада поради възрастта му и дългия опит в сходни излъчвания. Явно някогашният кукувец се усеща в студиото вкъщи си, пък и счита, че към този момент е видял всичко в телевизионния ефир.



В седмия сезон на шоуто, което ще се излъчи напролет на 2021 година, с изключение на с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от гениите е изпратен непосредствено на финалите.

Шоуто си има и ново блестящо студио, с доста повече видео стени, а всеки от журито стои на обособена маса и на по-голямо разстояние от сътрудниците си. За един от най-важните и наложителни детайли в шоуто - положителното въодушевление и смеха в залата, ще се погрижат Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Въпреки пандемията и строгите ограничения при организацията и снимането на шоуто тази година броят на претендентите за присъединяване е сериозен, а искащите да блеснат с гения си пред цяла България и да завоюват премията от 50 000 лв. са от всички краища на страната. Първият стадий от кастинга беше извършен онлайн и онлайн, което даде опция на повече претенденти от разнообразни точки на света да се включат в шоуто. Сред кандидатите, повече от различен път, има доста българи от чужбина, както и от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и доста други.



В новия сезон на “България търси талант” по bTV от сцената ще ни забавляват неповторими фокусници, акробати, гимнастици, танцьори и всевъзможни занимателни персонажи, а със забележителни номера ще се включат освен надарени хора, само че и “талантливи” животни. Феновете на шоуто ще станат очевидци на осъществявания, които граничат с парадокса и даже със абсурда, ще има eкстремни номера, ще се изявят и доста надарени деца.

За най-запалените почитатели се планува и извънредно наличие за всички платформи на bTV Media Group. По време на фотосите се съблюдават всички строги противоепидемични ограничения в битката против разпространяване на COVID-19.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР