Поддръжниците на Доналд Тръмп излязоха на тълпи в събота, за

...
Поддръжниците на Доналд Тръмп излязоха на тълпи в събота, за
Коментари Харесай

Поддръжниците на Тръмп се стичат на огромен предизборен митинг в Ню Джърси, за да чуят бившия президент да говори на фона на продължаващите процеси

Поддръжниците на Доналд Тръмп излязоха на тълпи в събота, с цел да чуят някогашния президент да приказва на избирателен протест в Уайлдууд, Ню Джърси, защото любимецът на Републиканската партия е изправен пред настоящи тествания в Ню Йорк, окръг Колумбия, Джорджия и Флорида.

Очакваше се митингът да притегли повече от 40 000 поддръжници.

Мнозина, които приказваха с Fox News, споделиха, че имат вяра, че Тръмп може да преобърне Garden State през ноември, когато се надява да си върне Белия дом за втори мандат.

Хора се събират преди предизборния протест за някогашния президент Доналд Тръмп в Уайлдууд, Ню Джърси, събота. (AP Photo/Matt Rourke)

Род Делейн, служащ във фабрика на Amazon в Стейтън Айлънд който живее в Ню Джърси, сподели пред Fox News Digital, че е карал близо два часа и половина, с цел да участва на митинга.

Учителка от Ню Джърси, която се разпознава като Анна, сподели, че е била стимулирана да участва заради положението на икономи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР