Новият Renault Austral се предлага в седем екстериорни цвята. Най-високото

...
Новият Renault Austral се предлага в седем екстериорни цвята. Най-високото
Коментари Харесай

Renault продължава възхода с новия Austral

Новият Renault Austral се предлага в седем екстериорни цвята. Най-високото равнище на съоръжение включва двуцветен екстериор като общоприетоо съоръжение. Моделът изпъква и с огромните си колела, носещи отличителни алуминиеви джанти от 17 до 20 инча, множеството от които са диамантени.

За първи път в автомобил на Renault, новият Austral се предлага и в извънредно равнище на съоръжение Alpine Line, различаващо се по специфичния екстериорен цвят – сатенено сив. В интериора Alpine Line може да се похвали с редица отличителни детайли: сини шевове; неповторима тапицерия от алкантара с въглеродни влакна; Напа кожен волан с вложки от алкантара и шевове в синьо, бяло и червено; алуминиеви педали и прагове на вратите, носещи логото „ Alpine “.

Новият Austral е първият модел на Renault, който се възползва от това, което предлага новата платформа CMF-CD. Шасито на Austral се предлага в две версии: гъвкава торсионна греда за модели с предно предаване и заден многораменен мост с 4CONTROL Advanced за модели с двойно предаване.

Renault Austral разчита на най-новото потомство E-TECH Hybrid мотори в 400V мрежа за до 200 к.с., и два бензинови мотора: 130 к.с. 48V Mild Hybrid Advanced и 140 к.с./ 160 к.с. 12V Mild Hybrid.

Всичко за новия модел четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР