Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо

...
Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо
Коментари Харесай

Гонзо уволнил двуцифрен брой служители на БФС за ден

Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо е освободил близо 20 чиновници от футболната централа, оповестява „ Мач Телеграф “. Това се е случило в четвъртък, когато Гонзо е направил първите си по-сериозни промени във футболния съюз. Новият президент на БФС към този момент разгласи, че ще извърши промени в управлението. Първият ход бе да се освободят предходните вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов, които сходно на Борислав Михайлов не се радваха на утвърждение от почитателите.

 

A post shared by Team Bulgaria (@team.bulgaria)

„ Мач Телеграф “ оповестява, че измежду уволнените чиновници са и секретарките на някогашните шефове Михайлов, Лечков и Костадинов. Тепърва се чака да стане ясно кои ще бъдат новите управителни фрагменти във футболния съюз.  Междувременно стана ясно, че Гонзо ще предложения собствен конкурент и някогашен шеф в Левски да заеме един от най-високите постове в БФС.

Днес ще се организира и първият формален дуел за националите на България след промяната на началството в БФС. Това ще е първо тестване за Илиан Илиев и момчетата пред новият президент Георги Иванов – Гонзо. България излиза през днешния ден против Танзания в среща от FIFA Series 2024 в Азербайджан. Двубоят ще стартира с първия съдийски сигнал на най-хубавия локален рефер Алияр Агаев. Това ще се случи в 15:00 часа на стадион „ Далга Арена “, който се намира на към 40 километра от Баку.

Източник: actualno.com

Още вести четете в категория Спорт

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР