Новият председател на Съдийската комисия към БФС Виткор Касай засипа

...
Новият председател на Съдийската комисия към БФС Виткор Касай засипа
Коментари Харесай

Новият шеф на реферите засипа с похвали Георги Кабаков

Новият ръководител на Съдийската комисия към БФС Виткор Касай засипа с похвали най-хубавият ни рефер от последните години Георги Кабаков. Именитият маджарин бе показан от новоият заместител шеф на централата Христо Запрянов в Бояна. Станалият международно прочут с няколко жестоки гафа в кариерата си Касай показа, че Кабаков е „ емблема на българското съдийство”.

„ Георги Кабаков има добра известност в интернационалните среди. Наскоро той беше в Абу Даби на предварителен курс за съдии за идното Световно състезание в Катар. Той е емблема на българското съдийство в Европа и по света. Моята задача е да открия още такива съдии като Кабаков, които да показват България на интернационално равнище. Реферството не е спринт, а маратон. Искаме да помогнем на българските съдии да доближат сходно най-високо ниво”, показа Касай.

„ Най значимата работа за мен е да понижим грешките на съдиите”, показа Касай.

„ В момента групирам информация, имах доста срещи през вчерашния ден и през днешния ден, с цел да забележим проблемите. Първо желая да схвана какви са проблемите и да подобрим каквото можем. В момента не мога да кажа съответна стратегия и проекти. Трябва първо да се срещна с проблемите, а по-късно да ги решим”, сподели още той.
Свързани вести Официално: Гонзо е новият шеф на БФС Изборен конгрес на 18 март, Ясен Петров остава народен селекционер
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР