Новият правосъден министър в ротационния кабинет Денков/Габриел Атанас Славов заяви,

...
Новият правосъден министър в ротационния кабинет Денков/Габриел Атанас Славов заяви,
Коментари Харесай

Славов призова дебатите за уволнението на Гешев да не са като за световната конспирация

Новият правосъден министър в ротационния кабинет Денков/Габриел Атанас Славов съобщи, че не би трябвало да се изпада в изказвания за международната интрига или други неща, с цел да можем да стигнем в рамките дневно или два до ясно решение. Направени са доста доказателствени претенции, ще има чувания на очевидци и разглеждане на доказателства, изясни правосъдният министър пред публицисти във Висш съдебен съвет преди кадровият орган да прегледа двете обединени претенции за предварително освобождение на основния прокурор .

Славов се надява на много стегната процедура, която да подсигурява правилата за безпристрастност, индиферентност и обективно търсене на истината. Опцията е да има продължение, а не отсрочване на съвещанието за предварително освобождение на основния прокурор. Ако въпреки всичко има продължение на процедурата, Славов ще насрочи съвещание и в утрешния ден.
 Симпатизанти на Гешев питат дали мафията го уволнява, или Борисов се уплаши от него
Симпатизанти на Гешев питат дали мафията го уволнява, или Борисов се уплаши от него

Десетина души се събраха пред Висш съдебен съвет в поддръжка на основния прокурор

" Досегашният длъжностен правосъден министър Крум Зарков е направил предложение за включване като точка в днешния дневен ред - разглеждане и на двете претенции, и аз ще предложа това да е първа точка от дневния ред на Висш съдебен съвет , с цел да се вземе решение в границите на рационалния период ", сподели още Славов.

Главният прокурор Иван Гешев също влезе в постройката на Висш съдебен съвет, само че отхвърли всевъзможен коментар пред публицисти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР