Има шанс в най-скоро време звездата от Денсинг Старс“ Галена

...
Има шанс в най-скоро време звездата от Денсинг Старс“ Галена
Коментари Харесай

Ще влезе ли Галена Великова в политиката?

Има късмет в най-скоро време звездата от „ Денсинг Старс “ Галена Великова да пръска съблазън освен край дансинга, само че и на съществени политически събрания и конгреси. Нищо чудно и от парламентарната трибуна… Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа. Според него съдийката по танци ще се оправи идеално и в ролята й на политик.

 

Галена има съществено предложение да се влее в политиката. Това стана ясно предходната събота в предаването „ Търси се “ на БиТи Ви. Съдийката по спортни танци беше посетител на водещите Меги и Нели, които пък бяха открили виртуална връзка с нейния брачен партньор, който доста похвали персоналните й качества и сподели, че жена му е образец по какъв начин бракът значи не завършек на кариерата, а нова насочна точка за професионално развиване. Друго негов изявление обаче прозвуча доста по-интересно.

Милионерът Константинос Хайнас разкри, че жена му може да смени танците със напълно друга активност. Тя имала оферта да влезе в политиката. Това й отивало, тъй като била предприемчива и работоспособна. „ Чрез политиката можеш да преследваш полезностите и идеалите, в които вярваш, И да допринесеш за основаването на по-добро общество за всички нас. Знам, че имаш силата и предаността да го постигнеш. Сигурен съм, че ще успееш и ще бъдеш ентусиазъм за доста хора ”, обърна се Хайнас към Галена през екрана, на който водещите, бяха присъединили записа.

 

Тези фрази звучаха много изненадващо, тъй като преди изявлението на гърка надали някой редови тв фен е подозирал, че пред Галена стои опция за промяна на специалността и вливане в политиката. Звездата от „ Денсинг Старс “ не изглеждаше щастлива да чуе заявката на своята половинка. За разлика от други посетители в „ Търси се “ в сходни моменти тя нито се разчувства, нито се развълнува, а единствено леко се усмихна и явно се изненада и стресна от това, че индивидът до нея загатва в ефир за концепцията да се заеме с политика. Иначе Великова, с изключение на танци, е учила и право, тъй че е осведомена със законите най-малко на равнище четене, когато е била студентка – преди 30 години. Но тя няма да е първата, а надали ще бъде и последната, която ще се заеме с политика, без да се е занимавала с каквато и да е близка до нея активност.

 

Въпросът с новото занятие на танцьорката увисна във въздуха в предаването. След изявлението на милионера не беше упомената и дума повече по тази тематика. Тъй като „ Търси се “ върви на запис, е допустимо водещите да са попитали гостенката си тъкмо защо приказва брачният партньор й, само че тя да е отказала да отговори и да е изискала да изрежат всичко при монтажа. А не е изключено Нели и Меги да не са се впечатлили, че Галена Великова ще става политик, да не считат тематиката за забавна и поради това да са наблегнали на други проблеми от живота на танцьорката, като да вземем за пример грижите за двете й деца и уменията й като готвачка. Защото те в детайли я разпитаха какво готви на двете си дъщери, а тя отговори, че през пандемията се е научила да прави кексове и супи.

 

Както е известно звездата от „ Денсинг Старс “ живее в Гърция към този момент близо 30 години. Тя взе участие в доста тв излъчвания и е известна там, както и у нас. В края на предходната година родната танцьорка се включи в локалните избори в южната ни съседка като се кандидатира за регионален консултант в Атика.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Галена Великова Константинос Хайнас политика „ Денсинг старс “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР