Новият пътеводител от бестселъровата поредица „101 отбивки” на пътешественика Иван

...
Новият пътеводител от бестселъровата поредица „101 отбивки” на пътешественика Иван
Коментари Харесай

Непознатата красота на българската столица се разкрива от „101 отбивки в София”

Новият справочник от бестселъровата поредност „ 101 отбивки” на пътешественика Иван Михалев - „ 101 отбивки в София” . Спечелил сърцата на стотици хиляди читатели из цялата страна, създателят на блога Отбивки насочва обектива си към място, чиято хубост постоянно забравяме – нашата столица .

Извънредната конюнктура завърши, само че макар че сме зажаднели за пътешестване, какъв брой от нас ще могат в скоро време да се отделят от работното място? А какво прави един странник, когато не може да напуща София – пътешества в града, несъмнено!

 книга Ciela

„ 101 отбивки в София” включва малко известни, само че впечатляващи места в София и околните покрайнини . Традиционните забележителности на града пък, които не трябва да се изпускат, са включени по нов метод – с незнайни, любопитни обстоятелства.

Каква загадка крие във вътрешността си Паметникът на Съветската войска и за какво посолствата на Австрия и Италия са разменили постройките си? Защо лъвовете на Лъвов мост са без езици и къде се намира позлатената колесница на Мария Антоанета ? В коя софийска постройка е свирил оркестърът от „ Титаник” и на какъв брой години е най-старото дърво в столицата ? От „ 101 отбивки в София” ще научите отговорите на тези и доста други въпроси, както и редица хрумвания по какъв начин да прекарате прелестен излет на няколко крачки от вкъщи си.

 книга Ciela

„ 101 отбивки в София” на Иван Михалев ще помогне на гостите на града да виждат скритата хубост на българската столица , а на софиянците – да видят града, който назовават дом, с нови очи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР