Новият офис пакет ще стане достъпен след около една годинаMicrosoft

...
Новият офис пакет ще стане достъпен след около една годинаMicrosoft
Коментари Харесай

Office 2019 идва с подобрения в сигурността и анализа

Новият офис пакет ще стане наличен след към една година

Microsoft акцентира на усъвършенстваната система за сигурност в Office 2019

Microsoft показа нова версия на своя известен офис пакет по време на конференцията Ignite 2017, която се организира тази седмица в Орландо, щата Флорида. Office 2019 се чака да стане обществено наличен през втората половина на 2018 година

Новият пакет включва както познатите офис стратегии, по този начин и някои осъвременени приложения, включително потребителски версии на Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и сървърни Exchange, SharePoint и Skype.

Microsoft акцентира на усъвършенстваната система за сигурност в текстовия редактор Word и на новите диаграми за разбор в електронната таблица Excel. Друго от известните приложения, Power Point, получава усъвършенствана анимация за по-нагледни презентации.
още по тематиката
Добавени са и нови благоприятни условия за систематичните админи. Разработчиците от Microsoft са подобрили функционалностите за сигурност, ръководството на ИТ системите, гласовите благоприятни условия и удобството на работа.

Microsoft възнамерява да направи Office 2019 обществено наличен през втората половина на 2018 година. Точните периоди за стартиране на пакета не бяха разкрити, само че се чака компанията да ги разгласи в близко време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР