Новият носител на титлата Мениджър на годината“ еВладимир Спасов, прокурист

...
Новият носител на титлата Мениджър на годината“ еВладимир Спасов, прокурист
Коментари Харесай

Владимир Спасов е Мениджър на годината 2022

Новият притежател на купата „ Мениджър на годината “ еВладимир Спасов, пълномощник на „ М+С Хидравлик “ АД. Името на спечелилия в 15-ото юбилейно издание на единствения по рода си конкурс за висши мениджърски достижения беше оповестено на формалната гала по награждаването, която се състоя в Софийската опера и балет в четвъртък вечер.

Посрещнат с овации от препълнената зала, президентът на България Румен Радев,под чийто патронаж е събитието,отвори плика с името на най-хубавия управител на страната ни за тази година, връчен му от Силвия Пенева, ръководещ съучастник на „ Делойт България “, създател на самостоятелната методология за оценяване на претендентите.



Снимка: Николай Дойчинов

„ Българският бизнес пораства, макар поредицата от рецесии, която ни връхлетя. Това се дължи на обстоятелството, че България има водачи, които със своитезнания и кураж водят към още по-високи върхове. Вие ни давате вярата, че България се развива като съвременна, просперираща, европейска страна и продължава да върви напред. “, съобщи президентът преди да разгласи спечелилия в състезанието. „ Този конкурс задава тона, положителните практики, честната и открита конкуренция, които са всички тези високи стандарти към които би трябвало да се стреми бизнеса “, означи още той.

„ За мен тази премия е и едно самопризнание, че българското машиностроене не е забравено. Моето първо обучение е морско учебно заведение, а тази статуетка символизира платно на транспортен съд, по тази причина искам на всички попътен вятър! “, бяха първите думи на Мениджър на годината 2022, който съумя от втори опит да вдигне статуетката на спечелилия. Владимир Спасов бе измежду финалистите в състезанието и през 2020-а година.

Всеки един от десетте Топ мениджъри на България в надпреварата за висши мениджърски достижения през тази година бе отличен на сцената на тържествената гала със специфична грамота за висши достижения в мениджмънта. Петима от тях дебютират във финалната десетка за 2022 година, а останалите петима се класират за повторно. Отличията им бяха връчени от също толкоз сполучливи бизнес ръководители и обществени персони, а малко преди да бъде оповестено името на спечелилия, всички те бяха приветствани на сцената на най-големия празник на българския бизнес. „ Този уникален формат има за цел да открои най-хубавите образци на водачи и експерти. Ще продължим да отстояваме тази цел “, заявиАлександра Мирчева, издател на списание „ Мениджър “в одобрение към Топ мениджърите на България 2022.

„ Мениджър на годината “ е конкурс, който пораства и се развива дружно с бизнеса в България и по тази причина, за първи път в своята 15-годишна история разшири обсега си като добави нови четири категории. Оценяването на всички кандидатствали компании също бе осъществено от „ Делойт България “ в два стадия, а първите носители на премиите в тях бяха оповестени от сцената на Софийската опера и балет:
Категория „ Най-добър нов бизнес “: Победител: „ АМПЕКО “ ЕООДКатегория „ Бизнес в първите 20 милиона “: Победител: „ АГРОЛАНД БЪЛГАРИЯ “ АДКатегория „ Бизнес промяна “: Победител: ФАДАТА ЕООДКатегория „ Екип на годината “: Победител: СИМЕНС ЕООД
И тази година беше връченаспециалната наградана името на проф. доктор Лъчезар Цоцорков„ За развиване на районите “.Призът бе присъден на„ ФААК БЪЛГАРИЯ “. Носителят на тази премия по традиция се присъжда на компания, чийто водач е във финалната десетка, която се откроява с ясно дефинирани цели за развиване на локалните общности, построена философия на компанията по отношение на нейния принос към локалните общности и районното развиване, механизми за реализация на философията и измерими резултати за сполучливо извършени интензивности.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР