Новият коронавирус може да се е адаптирал към човешкия организъм

...
Новият коронавирус може да се е адаптирал към човешкия организъм
Коментари Харесай

Нова версия за появата на коронавируса

Новият ковид може да се е приспособил към човешкия организъм още през 2012 година , написа таблоидът „ Сън ”, базирайки се на информация от експерти.

Вирусологът Джонатан Латема и биологът Елисън Уилсън са разкрили мемоари на доктор, който е лекувал миньори от китайската провинция Юннан, които в продължение на две седмици за почиствали шахтата от фекалиите на прилепите.

Болните са показали признаци, присъщи за COVID-19: пневмония, суха кашлица, болки в крайниците и висока температура. Наложило се пациентите да бъдат сложени на уред за вентилация на белите дробове, а трима от шестимата служащи умряли.

Образци от пробите на миньорите били изпратени в лаборатория в Ухан, където е открито, че те са се заразили с ковид, сходен на атипична пневмония. Това дава съображение да се счита, че COVID-19 към този момент се е приспособил към човешкия организъм.

През последните месеци се появиха разнообразни версии за появяването на новия ковид, а Световната здравна организация означи, че инфекцията не е изследвана задоволително, с цел да може да се създадат безапелационни заключения.

През май специфичните служби на Съединени американски щати, Англия, Канада, Австралия и Нова Зеландия упрекнаха Китай, че съзнателно е скрил и унищожил доказателства за експлоадирането на епидемията от ковид в Ухан.

В направен от от разследващия алианс „ Пет очи ” (Five Eyes), в който влизат разследващите служби на изброените страни, се показва, че държавното управление на Китай, „ създавайки опасност за други страни ”, е укрило всички вести за проявата на ковид, като е принуждавало лекарите да мълчат, или е унищожавало данните за вируса в лабораториите и е отказало да даде биологични материали на задгранични учени, работещи върху основаването на ваксина. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР