Новият филм за принцеса Даяна Спенсър, с участието на Кристен

...
Новият филм за принцеса Даяна Спенсър, с участието на Кристен
Коментари Харесай

Скандал с новия филм за принцеса Даяна. Сцени на самонараняване и мастурбация

Новият филм за принцеса Даяна " Спенсър ", с присъединяване на Кристен Стюарт, е, меко казано, объркващ, съгласно редица критици и анализатори на английския кралски живот. В него принцесата е показана като жена, която повръща, самонаранява се и мастурбира. Подробностите за сюжета са разказани в рецензията на лентата, оповестена в " Индипендънт ".

Във кино лентата, режисиран от Пабло Ларейн, сцена, в която принцесата изпраща шивачката си, тъй като " би трябвало да мастурбира ", вбеси критиците. Филмът съдържа и подиуми, в които основната героиня страда от булимия - повръща и се самонаранява.

" Поради тези моменти може да се допусна, че " Спенсър " е неприличен и воайорски филм, който е по-близо до таблоидите, в сравнение с до киното. Но това не е по този начин. Подобно на по-ранния филм на Ларейн „ Джаки “, в който Натали Портман играе ролята на вдовицата на Джон Кенеди, това е лиричен, елегичен разказ ", се споделя в публикацията.

Световната премиера на " Спенсър " се състоя на 3 септември.

През юни предходната година беше обявено, че доста фенове са смутени от избора на Кристен Стюарт за ролята на принцеса Даяна във кино лентата на Ларейн.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР