Новият ерген на Би Ти Ви – Евгени Генчев, може

...
Новият ерген на Би Ти Ви – Евгени Генчев, може
Коментари Харесай

Музикант ли? Нищо подобно, „Ергенът“ Евгени има друга фирма, пловдивчанинът е печатница за пари

Новият ерген на Би Ти Ви – Евгени Генчев, може и да е огромен пианист, само че си изкарва хляба не с музика, а с бизнес.
33-годишният пловдивчанин, за който малкия екран сякаш търси брачна половинка, от дълго време е сменил пианото с работа в огромна международна организация за маркетинг и реклама. В нея са събрани хора от разнообразни националности, а седалището е в Мумбай, Индия. Евгени Генчев е един от петимата сътрудници в маркетинг организацията, която в последните години храни него и околните му.
В ръководещия екипа са се събрали маркетинг експерт, бизнесмен, художник, фотограф и българският музикант. Това са шефовете на компанията, в която работят и много редови чиновници. Портфолиото им е впечатляващо, написа „ Уикенд ”. Сред клиентите на Евгени и сътрудниците му са някои от най-големите международни компании в козметичната и стилната промишленост, автомобилостроенето, издателския бизнес, банки и други Става въпрос за десетки международни колоси, които са търсили услугите на компанията на младия пианист. Той се хвали с премиите си от състезания, с концертите, които е правил, и със звездите, в които е делил сцената, само че очевидно счита, че музикант къща не храни и в случай че ще основава семейство, му би трябвало по-сериозна работа. Затова, разумно, е предпочел да смени обичаното си пиано с проспериращ бизнес. Музикантът е приел да влезе в „ Ергенът ” само с вярата, че това ще му помогне да стане известен, с цел да продава по-лесно билети за концертите си. Иначе рискува до края на живота си да работи за клиенти, вместо да основава лично творчество, както му се желае.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР