Новият COVID не е опасен! Коронавирусите са отговорни за около

...
Новият COVID не е опасен! Коронавирусите са отговорни за около
Коментари Харесай

ВАЖНО! Доц. Мангъров каза истината какво може да ни причини новият COVID

„ Новият Коронавирус не е рисков! Коронавирусите са виновни за към 20% от общите вирусни инфекции. Просто се е появил нов вид – „ Ерис “, в който няма нищо тревожно. Не можем да чакаме сериозна заболеваемост и хората няма от какво да се тормозят. “ Това разяснява доцент Атанас Мангъров.
По негови думи този вид на вируса е инфектиран, само че не провокира смъртност. Протича като нормалните остри вирусни инфекции – температура, изнемощялост, неразположение, което минава за към седмица или най-много 10 дни
„ Ерис “ е регистриран в 36 страни по света.
През последните 60 дни в България не е открит случай на болестта, само че се чака скоро да пристигна и у нас. Вариантът към този момент е преобладаващ във Англия, където хоспитализациите на пациенти с Коронавирус продължава да пораства, споделиха представители на английските здравни управляващи.
Според английската Служба за здравна сигурност наблюдението на разновидността „ Ерис “ е почнало при започване на юли, след увеличаващия се брой информации за разпространяването му.
„ Няма никаква причина за безпокойствие и нищо притеснително. Коронавируси постоянно е имало. Преди не сме се тествали и изследвали, тъй като до момента не е имало толкоз съществено заболяване, което да наложи вирусите да бъдат изпитвани.
Покрай Коронавирус се появи нов вирус, по незнаен метод, и се сътвориха проби. Те откриват „ Ерес “, както и други коронавируси, виновни за огромен % от острите респираторни вирусни инфекции “, изясни пред „ България през днешния ден “ доцент Мангъров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР