Новият антикорупционен орган трябва да разгледа приватизационната сделка за девненския

...
Новият антикорупционен орган трябва да разгледа приватизационната сделка за девненския
Коментари Харесай

Премиерът подхваща приватизацията на „Полимери“

Новият антикорупционен орган би трябвало да прегледа приватизационната договорка за девненския цех "Полимери ", разгласи във Варна министър председателят Бойко Борисов.

Според него тя е доста "приятна " и въплъщава по какъв начин се е действало в страната по това време. Би било забавно да се види и какви съдийски решения са вземани през годините, сподели още министър председателят.

Той напомни, че по случая с "Полимери " от няколко години тече следствие, което за момента се води против незнаен причинител.

"От 4-5 години се води следствие против незнайни причинители, само че съгласно мен те са известни. Дори жп линиите са изнесли. Преди няколко дни взехме решение 15 млн. лева да се дадат на Варна. Тези боклуци в този момент би трябвало да се вземат и да се откарат някъде. Ние сме евтини на брашното и скъпи на триците ", сподели министър председателят.

По думите му някогашният притежател на завода е разпродавал и е вземал парите, единствено че отровите са оставени и в този момент обезвреждането им е за сметка на данъкоплатците.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР