Новите звезди на Gogglebox Анита и Тереза ​​спечелиха сърцата на

...
Новите звезди на Gogglebox Анита и Тереза ​​спечелиха сърцата на
Коментари Харесай

Много спокоен живот на Тереза ​​и Анита с новите звезди на Gogglebox далеч от шоуто на Channel 4

Новите звезди на Gogglebox Анита и Тереза ​​спечелиха сърцата на нацията след дебюта си, само че животът им е доста спокоен надалеч от шоуто.

Двойката се причисли към шоуто по-рано тази година като две нови лица за серия 23. Откакто се появиха за първи път, почитателите в обществените медии възхваляваха двете съпруги и ги назоваха глътка пресен въздух. Двойката неотложно забавлява милионите фенове, които се включват всяка седмица.

Седнала гордо с плетивото си, Анита и брачната половинка й, която се пъхваше в лакомства, имаха почитатели вкъщи, които споделяха същото, до момента в който се стичаха в обществените мрежи медии. Но кои са те и на какво се радват отвън шоуто?

Докато двойката живее доста безшумно и не разгласява интензивно в обществените медии, някои детайлности за двойката се появиха, в това число занимания, които двамата споделят. Известно е, че двойката наподобява е огромен почитател навън и постоянно споделя фотоси на своите красиви домашни кучета и коне, както и зашеметяващи пейзажи, снимани рано сутринта....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР