Новите цени важат както за клиенти на абонаментен план, така ...

Новите цени важат както за клиенти на абонаментен план, така

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени

Новите цени важат както за клиенти на абонаментен проект, по този начин и за тези с предплатени проекти
Yettel вкара нова роуминг зона „ Англия “ със специфични, преференциални и  много по-изгодни цени на услугите от тези за  останалите страни отвън Европейски Съюз. Изходящите позвънявания към България, Европейски съюз и самата зона „ Англия “ ще са на цена от 6 стотинки на минута – същата цена се начислява и за всички входящи позвънявания в зона „ Англия “. Цената за един SMS ще е на стойност от 20 стотинки, а мегабайт мобилен интернет ще коства 2 стотинки.

При пътешестване във Англия минутите и мегабайтите, предоставени в абонаментния проект на клиентите, няма да важат в тази страна и услугите ще се таксуват съгласно новите цени. По същия метод спомагателните пакети за роуминг в Европейски Съюз няма да са годни във Англия, като за тази зона клиентите ще могат да употребяват роуминг пакетите Roam&Surf Europe.

Новите цени за роуминг в зона „ Англия “ важат както за клиенти на абонаментен проект, по този начин и за тези с предплатени проекти. Те са годни от 29 юни и са свързани с излизането на  Англия от Европейски Съюз.  В новата зона влизат също Гибралтар и островите Гърнзи, Джърси и Ман.

Пълна информация за цените и изискванията в новата роуминг зона „ Англия “ можете да намерите.

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg