Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите,

...
Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите,
Коментари Харесай

Ето по какво да разберете, ако ви слагат рога

Новите облекла, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, написа в. "Сънди експрес ", базирайки се на резултатите от допитване, направено във Англия. Анкетата е обхванала 600 консуматори - 300 мъже и 300 дами, на уебсайт за извънбрачни запознанства.
Съдейки по отговорите на "активните кръшкачи ", аленото червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са безапелационен симптом, че дамата поставя рога на колегата си.
Приятелката или брачната половинка пък може да е сигурна, че възлюбеният й се "заиграва " отвън общото ложе, в случай че открие в дрешника му нов костюм.
Запитани какво се трансформира във външността им, когато изневеряват, 26% от кръшкачките дават отговор, че на среща с любовника постоянно носят алено червило, 17% залагат на провокационен колан с жартиери, а 15% - на обувки с високи токчета.
За съпоставяне - преди среща с любовницата 21% от мъжете се "поливат " с одеколон, 18% се бръснат, 14% вадят формалните обувки, а 5% се снабдяват с нов костюм. Проучването разкрива още, че внушителните 71% от дамите и едвам 31% от мъжете харчат повече пари, с цел да се издокарат за среща с любовниците си, в сравнение с поради актуалните си половинки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР