Новината, че звездата в американския футбол Том Брейди слага край

...
Новината, че звездата в американския футбол Том Брейди слага край
Коментари Харесай

Том Брейди нямало да се отказва от спорта... все още


Новината, че звездата в американския футбол Том Брейди поставя завършек на популярната си кариера след 22 сезона на най-високо равнище, бързо обиколи международните медии. Часове след първата обява на авторитетното американско издание ESPN, се появиха информации, че Брейди в действителност... няма да се отхвърля.

От компанията на звездата в началото оповестиха за отказването в обществените мрежи. След това туитът беше заличен. Брейди също не е коментирал на формалните си канали.

Снимка: Reuters


Агентът на седемкратния първенец на " Супербоул " съобщи сбито, че звездата ще се откаже, когато реши и самичък ще оповести това.

Слуховете за отказването на Брейди съществуват от няколко години. Той неведнъж е заявявал, че желае да прекарва повече време със брачната половинка си - супермодела Жизел Бюндхен и трите им деца.



44-годишният Брейди е считан от мнозина за най-великия състезател в историята на американския футбол. Срещу името му са записани редица върхове: за най-вече подавания (7263), опити за пасове (11 317), ярдове (84 520), тъчдаун пасове (624), мачове като титуляр (316), победи на куотърбек (243), номинации за мача на звездите (15) и общо мачове в " Супербоул " (11).

Той стартира кариерата си в НФЛ през 2000 година, като е определен под номер 199 в драфта. 20 години прекарва в " Ню Инглънд Пейтриътс " - от 2000 до 2019 година През 2020-а подписва с " Тампа Бей Бъканиърс " и още в първия си сезон извежда отбора до трофея " Винс Ломбарди ".

Снимка: Reuters


Има общо 7 шампионски трофеи, което го прави най-успешния състезател в историята на Лигата. 5 пъти е ставал най-полезен състезател на " Супербоул ", и е единственият, печелил " Супербоул " в три разнообразни десетилетия. Има и три награди за най-полезен състезател в НФЛ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР