Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след

...
Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след
Коментари Харесай

Голяма изненада! Свързана е с Кралев и Виктория

Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години единствено след няколко месеца, още веднъж е сама. До момента по този начин и не съумява да случи на подобаващ мъж.

Пред по-близките й сътрудници споделила, че е пропиляла младините си с несъответствуващи мъже. Припомняме, че има зад тила си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с някогашния състезателен министър Красен Кралев, само че и тя приключи безславно.
-->
Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, само че той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в последна сметка я заряза.Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с който имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им от дълго време витае в общественото пространство, никой от двамата не отронва и дума по тематиката.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което единствено удостоверява слуховете. Факт е обаче, че в последно време журналистката не се усеща по никакъв начин добре. Въпреки всичките си връзки, тя по този начин и не съумя да се снабди с правоприемник.

Относно децата пък се е разминала доста съществено по тематиката с Кралев, който има огромна щерка и няма планове занапред да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че връзките й с Кралев към този момент са изчерпани и няма връщане обратно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР