Новина за нова любов се превърна в една от най-обсъжданите

...
Новина за нова любов се превърна в една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Джулиана Гани си хвана ново гадже с тежка професия

Новина за нова обич се трансформира в една от най-обсъжданите тематики в светските среди и в обществените мрежи през последната седмица. Плеймейтката и инфлуенсър Джулияна Гани изненадващо се появи с ново гадже, по-малко от три месеца след шумната разлъка с втория й брачен партньор Илиян Найденов, написа "Труд ".

Двамата си спретнаха серия от обществени кавги – Джулиана разгласи, че фитнес инструкторът е канил други дами за секс срещи в дома им, до момента в който тя е в чужбина, а Илиян от своя страна пусна записи, в които брачната половинка му го наскърбява и заплашва да съсипе живота му. Двамата имат наследник - Давид - на две годинки, който се оказа в центъра на абсурда, откакто родителите дълго не можаха да се схванат кой да поеме грижите за него.

По всичко проличава, че Джулката не си губи времето и единствено на 30 към този момент се е засилила към брак номер три. Навръх Св. Валентин силиконовата русокоска се появи с нов мъж, а в този момент публично призна, че двамата имат връзка. Преди дни те се върнаха от екзотична отмора в Шри Ланка, от която споделиха атрактивни фотоси.

Татуираният мачо се споделя Теодор Гецов и е редови служител на реда от Велико Търново. Според клюката двамата с Теодор тръгнали на странствуване незабавно откакто полетели на крилете на любовта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР