Новина, която разбива сърцата ни. Верността и любовта, които кученцата

...
Новина, която разбива сърцата ни. Верността и любовта, които кученцата
Коментари Харесай

Куче чака своя удавил се собственик

Новина, която разрушава сърцата ни. Верността и любовта, които кученцата изпитват към своите хора, могат да ги накарат да чакат търпеливо, без да знаят, че с тях се е случило нещо неприятно и, че в никакъв случай няма да се върнат. Тази трогателна история стана известна във Фейсбук.

Mhee е кученце, което без да знае какво се е случило, застава търпеливо на брега на река, откакто господарят му паднал и се удавил.

Всичко почнало, когато притежателят му Сомпрасонг Сритонгхум отишъл до реката с кучето си, само че се подхлъзва на стръмния бряг и падна във водата.

Трагичната преживелица е разкрита от братовчед му Сомпорн, който е отишъл да го търси, защото не се е върнал в къщата и точно там е намерил фамилното куче да плаче на брега.

Виждайки кученцето да гледа към реката и до сандалите на братовчед си, Сомпорн незабавно заподозрял, че братовчед му се е удавил. Веднага отишъл да уведоми управляващите и околните за случилата се покруса.

Така след няколко минути, избавителните екипи отидоха и откриха тялото на 56-годишния мъж, до момента в който правилно кученце към момента изглеждаше доста тъжно, защото господарят му беше изведен от живота.

" Нашето всекидневие се състоеше в това да излезем да събираме каучукови гуми заран, само че нощес той ми сподели, че се усеща болен. Същата заран отидох да го видя, да му занеса, в случай че има потребност от медикаменти, само че не го открих вкъщи. Разходих се да го диря и заварих Mhee да седи до сандалите му, като че ли му беше подредено да чака някой. Мисля, че братовчед ми инцидентно е паднал в езерото, когато отишъл, с цел да отвори клапана на системата, която напоява фермата “, сподели Сомпорн.

Предвид това, полицията изключи гибелта на мъжа да се проверява като умишлена. Семейството е приело, че това е драматичен случай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР