Нови турски инвеститори влизат у нас. Това съобщи министърът на

...
Нови турски инвеститори влизат у нас. Това съобщи министърът на
Коментари Харесай

Нови турски инвеститори. Подробностите от Лолер

Нови турски вложители влизат у нас. Това заяви министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер в изявление за бТВ.

Според него вложителите са се отказали от България, тъй като им е пречело огромното равнище на корупция и неналичието на експерти.

„ Сега имаме поток от вложители и такива, които се връщат. Турски вложители, които желаят да вършат транспортни средства у нас, напреднали форми на нишки.

Не единствено да си пренесат завода, а да пренесат софтуерните си разработки и да работят с нашите научни институти и да остава производството “, добави Лорер.

Министерството на Лорер  работи в тясна връзка с МОН: " Важно е България да промени позицията си - нововъведенията да работят с МОН, с цел да има повече фрагменти и по-образовани, с цел да дойдат по-качествени компании. "

В ББР всичко е умерено - това беше нашата задача - да се подкрепя дребният и междинният бизнес. Направихме помощ за енергийния бранш, остава за розоварите, ресторантьорите и други Първите пари от Плана за възобновяване и резистентност ще са за индустриалните зони - имаме намерение да се развиват в нови райони, където има интерес, изясни Лорер.

Той засегна и тематиката със зелените документи и митингите, които се пробваха да щурмуват Народното събрание.

Смъртта у нас е най-високата от края на Първата международна война и от испанския вирус. Да си играеш със страха на хората и да ги накараш да щурмуват институцията, която пази демокрацията, това не го разбирам, съобщи Лорер.

Според него и от вложителите се чува въпросът кой ще работи в заводите им - по тази причина високата имунизация е значимо изискване, с цел да дойдат вложения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР