Нови снимки разкриват как изглежда луксозния брониран влак на руския

...
Нови снимки разкриват как изглежда луксозния брониран влак на руския
Коментари Харесай

Как изглежда влакът на Путин с фитнес зала и салон за красота, който струва 68 млн. евро на руснаците

Нови фотоси разкриват по какъв начин наподобява първокласния брониран трен на съветския президент Владимир Путин, който е едно от транспортните средства, употребявано от президента.

Според ново взаимно следствие на Dossier Center, CNN, Süddeutsche Zeitung и други медиивлакът е оборудван с фитнес зала, козметичен салон и даже машини за битка със стареенето. Той коства близо 6,8 милиарда рубли на съветските данъкоплатци (или към 68 млн. евро), като единствено за поддръжката му отиват близо 1,45 милиарда рубли (14 млн. евро).

Медиите базират информацията си на разследващи документи, изявленията с някогашни чиновници и към 25 500 вътрешни документа, принадлежащи на Zircon Service - компанията, която обслужва влака от десетилетия.

На публикуваните фотоси могат да бъдат видени персонален салон за хубост, медицински кабинети фитнес зала. Влакът разполага с душ с режим " ароматна пяна " на цена от 4,3 млн. евро, както и с друга здравна техника, като машини за битка със стареенето, белодробен вентилатор, дефибрилатор и пациентски екран, предопределен за следене на пулса, температурата и други витални индикатори.

Footage of `s armored train worth 6.8 billion rubles appeared.

It has a gym, medical equipment including a ventilator, a hammam, a beautician`s office, several carriages, dining cars, security and service cars, and much more.
— NEXTA (@nexta_tv)
Влакът има общо 22 вагона, само че не всички от тях се употребяват по едно и също време, твърди следствието. Осем от тях са механически вагони, в които се намират информационни центрове и сателитно съоръжение. В останалите вагони са ситуирани заведения за хранене, киносалон и столова.

Фитнес залата също е оборудвана, като в нея могат да бъдат видяни преса и гирички с тегло до 8 км.

На фона на продължаващата съветска война в Украйна Путин наподобява употребява влака от ден на ден. По-рано Dossier Center цитира неназован източник, непосредствен до президентската администрация, съгласно който от 2021 година насам съветският президент употребява все по-често бронирания трен, защото той е по-труден за следене от самолета му.

През февруари 2023 година съветската медия " Проект " оповестява, че са построени секрети станции и свързващи линии тук-там, постоянно посещавани от Путин, в това число Ново Огарьово край Москва през 2015 година, Сочи през 2017 година и Валдай през 2019 година

Според журналиста Иля Рождественски от Dossier Center повода Путин да употребява влака все по-често може да е " психическа ".

" Психологическата причина да употребява този трен е, че се опасява. Той се опасява, че може да бъде проследен, че самолетът му може да бъде проследен и вероятно свален ", споделя журналистът в изявление за CNN.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР