Нови разкрития за извършителите на двойното убийство на възрастните хора,

...
Нови разкрития за извършителите на двойното убийство на възрастните хора,
Коментари Харесай

Нови разкрития за извършителите на двойното убийство край Негован

Нови разкрития за причинителите на двойното ликвидиране на възрастните хора, чиито тела бяха открити край Негован. Двамата мъже не посочили страдание за жертвите при залавянето им. Те обаче оставили живо кучето на някогашния треньор по битка и брачната половинка му. Близките и роднините на причинителите на тежкото закононарушение настояват, че по никакъв метод не са знаели за убийството.

Веселин Симеонов живее във входа на Георги Нанчев. Често двамата сядали в беседката начело.

„ Пие по едно и се прибира, няма кавги, нямало е експанзия към някой човек, това му беше заниманието му”, декларира Веселин Симеонов.

Двамата говорили по разнообразни тематики. Понякога обсъждали и видяното по малкия екран.

„ Не е ставало дума за Негован изобщо, не е споменавал и не се е притеснявал”, изяснява Веселин.

Преди по-малко от месец задържаният за убийството Георги Нанчев загатнал, че има предложение за работа в Англия. И мислил да го одобри. Иначе, през днешния ден в жилището, в който до деня на ареста той е живял, екип на NOVA не откри никого.

А фамилията на другия упрекнат - Пламен Шляпашки, към този момент не желае да приказва за бруталното ликвидиране. Днес събра сак с облекла, които да му отнесе в ареста.

„ Няма смисъл да се основава някаква суматоха в тенденция дали са налице и други убийства. Към този миг съществени данни няма”, съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев.

За разплитането на бруталното ликвидиране на Йордан Атанасов и приятелката му Марияна са оценени над 11 000 имотни покупко-продажби, както и неполучени пенсии на възрастни хора от цяла София.

„ Жената не беше получила последната си пенсия, която е на поща. Съпругът по банков път си получава пенсията”, изясни Николай Хаджиев, зам.-директор на ГДНП.

Жилище от близо 100 квадрата в столичния квартал „ Гоце Делчев” е повода за бруталното ликвидиране. Апартаментът е продаден през 2018 година. Парите обаче били в банка, а не в пространствата, както считали убийците. На място те разкрили към 1500 лева, както и украшения. След продажба в заложна къща, за тях получили малко над 3 000 лева

„ Планирали са това ликвидиране, изрично. Но не са хора, чиято мощна страна е планирането”, разяснява гл. комисар Христо Терзийски.

Психиатрична експертиза ще потвърждава дали двамата не страдат от някакви болести поради жестокостта на осъществените закононарушения.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР