Нови промени в Закона за движение в Гърция предвижда солени

...
Нови промени в Закона за движение в Гърция предвижда солени
Коментари Харесай

Солени глоби до 30 000 евро за управление на спряно от движение превозно средство в Гърция

Нови промени в Закона за придвижване в Гърция планува солени санкции за извършители.

Член 14 от изменението се показва, че се планува арест и санкции от 10 до 30 хиляди евро, както и лишаване на шофьорска брошура на лица, които са заявили онлайн, че колата е спряна от придвижване, само че в това време ръководят автомобила.

При онлайн обявление регистрационните табели остават в притежателя на автомобила, заради което може да се злоупотреби и автомобилът да се ръководи.

Собствениците, които са заявили онлайн прекъсване на автомобил, би трябвало да смъкват регистрационните табели от транспортното средство и да го паркират за непрекъснато (на паркинг, а не на улицата) на точното място, което са заявили. В случай, че транспортното средство бъде намерено паркирано на друго място, се постановат горните санкции.

Създава се електронна база данни за всички транспортни средства, с цел да може от Национална агенция за приходите да ревизират кои коли се движат без да са платили такси за трафик или са незастраховани или не са минали през годишен обзор. След надеждна кръстосана инспекция на данните ще се наложат санкции на снарушителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР