Нови проблеми около предаването Стани богат, които предизвикват все по-широки

...
Нови проблеми около предаването Стани богат, които предизвикват все по-широки
Коментари Харесай

Нов скандал в Стани богат! Къде е проблемът

Нови проблеми към предаването Стани богат, които провокират все по-широки полемики. 

Избухна нова такава към предаването и това до каква степен компликацията на въпросите подхожда на паричната облага. Това стана след присъединяване на Галена Добрева в сряда. 
-->
Без особени усложнения тя съумя да стигне до първата сигурна сума - 500 лв.. Въпросът за нея беше: " Коя от страните граничи единствено с една страна и територията й се съдържа напълно в територията на друга страна? "

а/ Индонезия                 

б/Лесото               

 в/Монголия         

д/Кения

Въпросът не е изключително сложен, само че въпреки всичко е допустимо и човек да се поколебае. Добрева се затрудни и пожела да употребява жокер 50/50. Това ѝ оказа помощ да стигне до правилния отговор - Лесото. 

Наблюдателни почитатели на игра припомниха, че безусловно същия въпрос е заложен на американеца Ким Хънт във версията на играта в Щатите през 2000 година.

Той отговаря вярно, печели играта и става милионер. Въпросът към Хънт е заложен по безусловно същия метод, както при Добрева. Отговорите са - Лесото, Буркина Фасо, Монголия и Люксембург. В българската версия Люксембург е сменен с Индонезия, която е и една от най-големите страни в света и е извстна със своите многочислени острови.

Това още веднъж провокира диспути за това за какво у нас въпроси, считани в непознатите версии на играта за сложни, у нас се правят оценка ниско и се награждават с доста малко суми. Да не приказваме, че истинското име на играта е " Кой желае да стане милионер " и в другите страни участниците в действителност могат да завоюват милиони. У нас джакпотът е 100 000 лв. и не е променян от времето, когато водещ на играта беше Ники Кънчев. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР