Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси очакват лоялните клиенти

...
Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси очакват лоялните клиенти
Коментари Харесай

Нови награди за лоялните клиенти на А1 през септември в А1 клуб ти е на късмет“

Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси чакат лоялните клиенти на А1 в . Кампанията ще продължи до 30 септември, а един път на ден всеки консуматор с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще може да вземе присъединяване и да тества шанса си.

" Колелото на шанса " в платформата Моят А1 в този момент е с два нови бранша, които дават опция за присъединяване в тегленето на предметни награди. Всяка седмица от септември ще се раздават по 20 ваучера на стойност 100 лв. за гориво от бензиностанции " Петрол " и по 20 безжични слушалки ttec Mode. Всеки участник, попаднал на някой от новите браншове, може да съобщи присъединяване, като попълни къса регистрационна форма.

Моментните цифрови награди, които потребителите могат да завоюват, включват
бонус пакети за мобилен интернет, минути за диалози и SMS-и. А едни от най-примамливите моментни награди, от които може да се възползва всеки в границите на 24 часа, са неограничените минути за национални диалози и неограничените МВ мобилен интернет на оптималната скорост.

Играта на телекомуникационния оператор е единствено една от аргументите записаните в Моят А1 да употребяват платформата всеки ден. Тя дава опция за ръководство на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон. Приложението е с освежен дизайн, който прави потребителското преживяване още по-добро, а " Колелото на шанса " същински особено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР