Нови пари от Европа за борба с коронавируса не идват,

...
Нови пари от Европа за борба с коронавируса не идват,
Коментари Харесай

Борисов: Няма нови пари от Европа за борба с вируса

Нови пари от Европа за битка с ковид не идват, а всичко изприказвано в този смисъл е нечиста сделка, посочи министър председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в Министерския съвет. На въпрос на кореспондент дали са пристигнали пари за битка с ковид, Борисов отговори: " Кой ти го е споделил това? ".

" Брюксел споделя по този начин: " Имате едни пари във фондовете за конкурентоспособност, за строителство, за екология ", сподели Борисов. По думите му преди за " Зелената договорка " са казвали да се вземат пари от други фондове. " Сега споделят: " Вземете се си от други. И по тази причина изчегърта от стратегиите Дончев и споделиха с Влади Горанов - можеш да разполагаш с 400-500 млн. от европейските стратегии. То са от тези пари, не идват нови. Един път не идват, повторно няма бюджет Европейски Съюз ", сподели Борисов.

Според него тези неща за отпуснати от Европейски Съюз пари ги приказват хора, които не са осведомени.

" Слушам такива нелепости - Европа дава по-малко пари. Не, Европа дава по-малко пари от предходния интервал, единственото, което позволява на твой риск да вдигаш дълга, да вдигаш недостига, само че по тази причина ще си платиш. Втори път, в случай че искаш да вземеш от европейските пари, стой дадена стратегия и я претрансформирай за битка с ковид ", добави още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР