Нови искри взеха да хвърчат между лидерите на ПП и

...
Нови искри взеха да хвърчат между лидерите на ПП и
Коментари Харесай

Петков опита да стресне Борисов! Атаката

Нови искри взеха да хвърчат сред водачите на Политическа партия и ГЕРБ.

Това, което мога да кажа на господин Борисов е, че би трябвало да е много горделив, че поддържа това държавно управление. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петковl по мотив поръчката на водача на ГЕРБ  Бойко Борисов, че първата политическа мощ няма да смъкна държавното управление, съобщи кореспондент на  " Фокус ".  "
-->
Мисля, че имаме един доста добре работещ Министерски съвет в едно доста мъчно време за всички българи ", безапелационен бе Петков.

Той напомни, че първите две политически сили имат спогодба да съгласуват министерските назначения в кабинета и акцентира, че когато пристигна време за промяна или ротация, това не би могло да се случи без единодушието на ПП-ДБ. " Когато приказваме за ротация, имаме ясна спогодба, че той без нас не може да смени нито един министър ", сподели той.

Той уточни и триумфите на държавното управление досега: " Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия изцяло сполучливо. Виждаме по какъв начин министърът на районното развиване да вземем за пример стопира публични поръчки за 4 милиарда лв. и пуска по най-прозрачния метод новите, виждаме по какъв начин министърът на финансите съумя да стигне от 6% недостиг до 3% недостиг единствено за няколко месеца ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР