Нови функции на Google Flights ще разширят съществуващата услуга, която

...
Нови функции на Google Flights ще разширят съществуващата услуга, която
Коментари Харесай

Google Flights с допълнителни функции за пътувания по празници

Нови функционалности на Гугъл Flights ще разширят съществуващата услуга, която предлага опция да се ревизира дали цената на самолетните билети е по-ниска или по-висока от естественото. Сега ще се пресмята тъкмо каква е разликата в сумата, предава DigitalTrends.

Потребителите също по този начин ще схващат и дали се чака цената да се усили или да поевтинее с приближаване на посочената дата на потегляне. По този метод всеки ще може да следи в действително време по какъв начин се трансформира цената и да реши по кое време е най-подходящият миг да извърши покупката.

Гугъл Flights предлага сходни принадлежности и при резервация на хотели. Услугата ще ни осведоми дали през датите, които сме избрали туристите са по-активни, само че също дали има огромни конференции или събития в съответната локация. Това са значими данни, защото могат да попречат на резервацията на хотел за стремежи интервал.

Новата актуализация на Гугъл Flights ще направи пътуването със аероплан и резервирането на хотел в оптимално лесна и бърза задача. По този метод ще можем да изберем освен подобаващия миг за пътуването ни, само че също и да се възползваме от най-атрактивната цена.

Потребителите ще бъдат известявани за промени в планувания график и цени, както посредством имейл по този начин и с нотификация на смарт телефона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР