Нови бързи влакове пуска БДЖ от следващата година, предвижда проектът

...
Нови бързи влакове пуска БДЖ от следващата година, предвижда проектът
Коментари Харесай

Нови бързи влакове ще свързват Северна и Южна България

Нови бързи влакове пуска БДЖ от идната година, планува планът за график на придвижване на влаковете за 2022 година, който е оповестен за публично разискване.

В него е планувано да тръгне пряк бърз трен Горна Оряховица-Пловдив-Горна Оряховица, който ще пътува през Царева морава и Карлово с комфортна връзка за Габрово, както и за Хисар и опция за непосредствено пътешестване до Казанлък, Калофер и курортните градове Павел баня и Баня.

Сезонни нощни влакове пък ще пътуват сред София и Бургас през Подбалканската линия, както и сред Горна Оряховица и Бургас с директни вагони от София, Плевен и Русе с комфортна връзка в Мездра за пътуващите от Видин и Враца за Бургас и в противоположното направление.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
От началото годината се следи наклонност на закъсняване н...

Чрез придвижването на тези влакове доста ще се усъвършенства връзката с железопътен превоз сред Северна и Южна България, изясняват от БДЖ.

За пътуващите от София за Плевен ще бъде обезпечен бърз трен в комфортно време на мястото на вечерния пътнически трен по това направление, който ще изминава дистанцията за по-кратко време.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:





Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР