Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас в

...
Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас в
Коментари Харесай

Нови 100 работни места у нас разкрива технологична компания

Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас вследствие на инвестиция на световната софтуерна компания „ Шварц Ай Ти България “ ЕООД. Размерът на инвестицията по плана възлиза на 570 000 лв., като вложението бе подкрепено от страната посредством документ за инвестиция клас „ А “ по реда на Закона за поощряване на вложенията, оповестяват от пресцентъра на Министерството на стопанската система.

„ Шварц Ай Ти България “ ЕООД, гр. София е световна компания с предмет на активност издаване на програмни артикули, действия в региона на осведомителните технологии и осведомителни услуги.

Инвестиционният план, който получи документ, е за „ Разработване и поддръжка на програмен продукт “ и планува разширение на активността в региона на високите технологии. Целта му е разширение на размера на предоставяните IT услуги и основаване на IT артикули с висока добавена стойност, които да се употребяват в активността на сдружения от групата на Шварц в Европа.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Българският стартъп Payhawk притегли финансиране от 32 млн....

От началото на актуалната година, страната е връчила документи на 14 планове с общ размер на плануваните вложения от близо 800 млн. лв., които ще разкрият над 1400 нови работни места, излиза наяве от думите на икономическия министър в оставка Лъчезар Борисов.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР