Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас в

Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас в ...

Нови 100 работни места у нас разкрива технологична компания


Нови 100 работни места ще бъдат разкрити у нас в резултат на инвестиция на глобалната технологична компания „Шварц Ай Ти България“ ЕООД. Размерът на инвестицията по проекта възлиза на 570 000 лева, като вложението бе подкрепено от държавата чрез сертификат за инвестиция клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, съобщават от пресцентъра на Министерството на икономиката.

„Шварц Ай Ти България“ ЕООД, гр. София е глобална компания с предмет на дейност издаване на програмни продукти, дейности в областта на информационните технологии и информационни услуги.

Инвестиционният проект, който получи сертификат, е за „Разработване и поддръжка на софтуер“ и предвижда разширяване на дейността в областта на високите технологии. Целта му е разширяване на обема на предоставяните IT услуги и създаване на IT продукти с висока добавена стойност, които да се използват в дейността на дружества от групата на Шварц в Европа.

{{ otherArticle[0].article.title }}

Българският стартъп Payhawk привлече финансиране от 32 млн. ...

От началото на настоящата година, държавата е връчила сертификати на 14 проекти с общ размер на планираните инвестиции от близо 800 млн. лева, които ще разкрият над 1400 нови работни места, става ясно от думите на икономическия министър в оставка Лъчезар Борисов.Източник: expert.bg