Новата социалната мрежа на бившия президент на САЩ, републиканеца Доналд

...
Новата социалната мрежа на бившия президент на САЩ, републиканеца Доналд
Коментари Харесай

Социалната мрежа на Тръмп заработи, но с проблеми

Новата обществената мрежа на някогашния президент на Съединени американски щати, републиканеца Доналд Тръмп, наречена Truth Social (Социална истина) бе задействана прогресивно, само че това бе белязано и от механически проблеми, означават международните организации.

Мрежата е под форма на мобилно приложение, което би трябвало да проработи напълно до края на март, т.е. повече от година след изключването на някогашния президент от огромните обществени платформи. Веднага приложението се изкачи отпред в листата на най-сваляните безвъзмездни приложения в онлайн магазина за приложения на Епъл в Съединени американски щати. Но няколко часа след стартиране в деяние на приложението доста консуматори споделиха, че не могат да получат достъп до него, с цел да го смъкват. На екраните им се появявало известие: " Заради големия интерес и търсене вие сте сложени в лист на чакащи. Ние ви обичаме и вие не сте просто численост за нас ". Други консуматори, които си бяха поръчали авансово приложението, не съумяха да завършват регистрирането на данните си и получиха известие за неточност във финалния стадий. Но доближени на Тръмп, които имаха достъп до тестовата версия на приложението преди формалното му стартиране, нямаха сходни проблеми.

Тръмп показва обществената си мрежа като опция на Facebook, Туитър и Ютюб, от които бе изгонен след шурма на Капитолия на 6 януари 2021 година Той бе упрекнат, че е подтикнал тогава последователите си към това принуждение.

Новото приложение имаше премиера не инцидентно през вчерашния ден, на 21 февруари, когато в Съединени американски щати е празничен ден в чест на американските президенти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР