Новата шефка на Булгаргаз“ Деница Златева , която бе инсталирана

...
Новата шефка на Булгаргаз“ Деница Златева , която бе инсталирана
Коментари Харесай

Омбудсманът Диана Ковачева остана с пръст в уста заради Деница Златева

Новата шефка на „ Булгаргаз “ Деница Златева, която бе конфигурирана на поста от Румен Радев посредством служебното държавно управление се оказа същинска мъжемелачка.

Соцфурията се прочу не толкоз като депутат или шефка на столетницата, колкото като крадла на съпрузи.

Оказва се, че точно Златева е тази, която отмъква брачна половинка на омбудсмана Диана Ковачева.
Омбудсманът бива омерзена от развода си с Венцислав Караджов, който й бива завлечен отдолу под носа от Деница Златева.

Очевидно на юриста от ЦИК също са му слаби ангелите, откакто с лека ръка зачертава фамилията и сина си и се впуска в спекулация със социалистката.

Парадоксът е, че Златева и Ковачева са астрални близначки – родени са на една и съща дата и година – 16 юли 1975 година За страдание на Диана Ковачева, Златева въпреки всичко съумява да отмъкне брачна половинка й, а Караджов даже пада на колене пред нея, предлагайки й брак. Той й сервира пръстен с диаманти на летище София.

Деница Златева нехае за кармата и въобще не се тормози от обстоятелството, че двете с предшественичката й Диана Ковачева, са астрални близначки. Сватбата на Деница Златева и Венцислав Караджов несъмнено потапя в тъга Ковачева.

Любопитен факт е, че Караджов освен зарязал брачната половинка си Диана Ковачева през 2012 година в името на любовта си към Деница Златева, а даже не се възпротивил да се венчаят точно на петък 13-и.

Истината е, че Диана Ковачева била индивидът, който подал молбата за разтрогването на брака й, откакто научила за връзката на брачна половинка си със Златева. Той пък се оправдал с това, че партийните му каузи като правист в ЦИК от квотата на Българска социалистическа партия го събрали със Златева или казано с други думи – орис.

Пътят до сватбата на Венцислав Караджов и Деница Златева обаче се оказва много дълъг. Преди това Караджов минава през тежък бракоразвод. Най-тежките борби са за сина им и за парцелите. Имали съществени разногласия при делбата на огромна част от парцелите им, множеството от които били приписани на родителите им.

Поради сложността на обстановката, даже хора от най-близкото обграждане на към този момент някогашните съпрузи не могат да кажат по какъв начин са били поделени в последна сметка парцелите. И до ден сегашен за Диана Ковачева приоритет остават правата върху сина им Петър, поради който едвам не стигнали до пердах с Караджов в правосъдната зала.

Към днешна дата отрочето им към този момент е младеж. До момента Диана Ковачева в никакъв случай не е разрешавала наследникът й да бъде забелязан с нея в компанията на различен мъж. Тя си дава ясно сметка, че клюките незабавно ще рефлектират върху него.

И до момента в който тя се оправя с компликациите, които всяка самотна майка среща при развъждането на детето си, то Деница Златева и някогашният й брачен партньор летят на крилете на любовта. Работят дружно за триумфа на Българска социалистическа партия, а Караджов даже съумява да се издигне до поста ръководител на Комисията за отбрана на персоналните данни.

Само година по-късно обаче връзките посред им почнали да се пропукват и се стигнало до такава степен, че Караджов подал молба за бракоразвод. И този път разводът бил извънредно тежък, придружен с голям брой разправии и кавги, и се проточил дълго време. За благополучие обаче в последна сметка приключил безболезнено и за двамата.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР