Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук, която преди

...
Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук, която преди
Коментари Харесай

Черна магия за Путин! Украинската посланичка не си губи времето

Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук, която преди този момент отразяваше сексологията в Инстаграм, показа фотография на вуду кукла в обществените мрежи, обяснявайки, че е пробила главата на Путин с карфици, правейки му по този метод черна магия, съобщи Блиц.

Ето какво написа Олеся Илащук в обществената мрежа Телеграм:
-->
" Често са ми казвали, че притежавам черната магия. За разтоварване на душeвността, довечера направих вуду кукла. Съжалявам, трябваше да замаскирам фотографията на главата, защото на фотографията е нашият общ зложелател, който стартира война против Украйна. Всички вие прелестно разбирате кой е той!

Сега взимам куклата и забивам топлийка в нея... И ми става по-леко на душата. Не спирам даже за секунда и си правя работата допустимо най-ефективно. Нека на приятелите ми им стане смешно, а враговете на Украйна – да се уплашат доста “, написа Илашчук в коментар към фотографията.

Блиц напомня, че Олеся Илащук се показва като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и експерт по бижутата и скъпоценните камъни. България даде неприсъствен агреман на новия дипломат на Украйна, само че украинското външно министерство не бърза да изпрати Илащук в София.

Както бе обявено, офисът на президента на Украйна възнамерява да отзове новия дипломат в София, след чието назначение на този пост избухна скандал. Все още се търси претендент, който да замести дипломата.

По-рано украинците се обърнаха към президента Володимир Зеленски с молба да освободи Илашчук от поста дипломат на Украйна в България, даже беше основана и петиция.

Президентът Зеленски назначи Олеся Илащук за дипломат на Украйна в България на 23 декември. Медиите в Украйна писаха още тогава, че сексоложката няма нито дипломатически опит, нито нужната подготовка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР