Новата песен и видео на Дани Леван Ти ли си“

...
Новата песен и видео на Дани Леван Ти ли си“
Коментари Харесай

Дани Леван с нова песен

Новата ария и видео на Дани Леван „ Ти ли си “ откриха есенния музикален сезон с вдъхновяващо обръщение за измененията, които настъпват в връзките и връзките сред хората. Парчето е с съвременно звучене и води на сантиментално странствуване всеки, който се усеща докоснат  и отчаян от любовта.

Снимките за видеото на режисьора Павлин Иванов- Bashmotion бяха в Спортния комплекс на Техническия университет в София,  а пред камерите са танцьорките от „ Next Generation “ с хореограф Росица Терзийска. “Ти ли си “ е с нотите на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, която е и съавтор на текста с Ангел Проданов. Ето какво показа Дани пред „ Стандарт “.

- Какво ви предизвика да изпеете „ Ти ли си? “

- Песента се роди от размишления за метода, по който се опознаваме през днешния ден. Всичко е бързо, на момента, без задълбочаване, консумираме всяко запознанство стремително и доста постоянно едвам на по-късен стадий си задаваме въпроси за индивида до себе си. Виждаме, че разликите, контрастите и разминаванията са огромни и непреодолими. Затова и хората мъчно поддържат връзка и още по-трудно основават връзки.

- Отлагате ли задължения поради коронакризата?

- От няколко години насам поставям много грижи за здравето си - одобрявам хранителни добавки, богати на витамини, минерали, цинк, магнезии, желязо, протеини. Разбира се, нося и маска. За страдание, огромен брой участия  отпаднаха. Щастливец съм, че се занимавам и с различен тип бизнес, което ми разрешава да потдържам стандарта и да не съм толкова  финансовото обезпокоен. Но страната би трябвало да мисли за всички, а не да жертва едни бизнеси за общото богатство, а други – не.  

- По-лесно ли е да вършиме кариера в Бургас, в сравнение с в София?

- Ако приказваме единствено за музика,  няма огромно значение къде си – тя постоянно намира своя път да стигне до хората, без значение от това къде се намираш.  Вече съм независим реализатор и продуцент, само че от време на време е много напрягащо и изморително да направиш най-правилния избор. 

- Как звучи сега музиката на тиинейджърите?

- В България звучи много нападателна и повърхностна музика - лесна и без доста усет. Изкуството би трябвало да има дълбочина, смисъл и време за живот, до момента в който сегашните тийн части са направени за бърза консумация – за не повече от две седмици.  Но аз не разделям моята публика по възраст – тинейджърите не са по-глупави от възрастните. Просто виждат света по различен метод. Не се прахосвам и не повеждам войни с платени гледания в Ю тюб, нито се стремя да бъда обичан и харесван от всички. Времената се менят и всяко потомство трансформира света по своя метод. Сега има мощно завръщане към поп, денс и клубното звучене, което се надявам да се задържи и в България.

- Скандален вид ли сте?

- Старая се да заобикалям свадите и да бъда над нещата, даже когато ме атакуват, без значение, че от време на време изпускам  непремерени думи в някой и различен фейсбук статус.

- Занимавате ли се със спорт?

- Преди бях постоянен във фитнеса, упражнявах бойни изкуства, по малко волейбол. Сега избирам да внимавам с храната.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР