Новата опция ще се управлява с инструментите за камерата на

...
Новата опция ще се управлява с инструментите за камерата на
Коментари Харесай

Докато Thread предизвиква Twitter/X, TikTok разпали конкуренцията

Новата алтернатива ще се ръководи с инструментите за камерата на мобилните устройства, отвеждайки до специфична страница за основаване на текст. Така потребителите на TikTok ще разполагат с три благоприятни условия – да разгласяват фотоси, видеоклипове или текст, в който ще могат да включват тагове и хаштагове. Публикациите им ще могат да се персонализират, като им се добави тон, местонахождение или видео-реакция на други изявления в TikTok.

„ Тези функционалности вършат вашите текстови изявления също толкоз динамични и интерактивни, колкото всеки видеоклип или фото-публикация “, се споделя в изказване на TikTok от понеделник. Само преди седмица в Бразилия и Индонезия започва и стрийминг-услугата TikTokMusic и нейна бета-версия в Сингапур, Мексико и Австралия, навлизайки в конкуренция със Spotify и Apple Music.

Според представител на TikTok, това ще разреши на потребителите да „ слушат, споделят и изтеглят музиката, която са разкрили в TikTok, както и да споделят обичаните си части с тяхната TikTok общественост “. Приложението тества и други нови...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР