Новата носителка на титлата Мис България Елизабет Кравец очаквано предизвиква

...
Новата носителка на титлата Мис България Елизабет Кравец очаквано предизвиква
Коментари Харесай

Антония Петрова-Батинкова с признание за Мис България 2023

Новата носителка на купата Мис България Елизабет Кравец предстоящо провокира разнообразни реакции, множеството от които на утвърждение. Смесените усеща пък са предизвикани от украинския корен на хубавицата. Любопитно се оказа изявлението директно преди състезанието на Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова, чиято любимка е била точно Елизабет.

" Чувствам се прелестно, както всяка година, когато участвам на този конкурс като носителка на купата Мис България 2009. Разбира се, си припомням със страховит сантимент за състезанието, в който аз победих. Тази година ще бъде едно в действителност грандиозно шоу, което нямам самообладание да виждам.

Имам си любимец, да, и това е Мис Варна Елизабет Кравец. Тя, с изключение на, че е доста красива, е и извънредно интелигентно момиче. Другата ми причина е, че през 2012-та година аз, като една чистокръвна българка, завоювах състезанието Мисис Русия.

 undefined

 undefined

Тогава в медиите нямаше безусловно никаква отрицателна реакция на тази вест, единствено поддръжка, която ми оказа помощ същата година, участвайки на състезанието Мисис Свят, да стана четвърта като Мисис Русия. Смятам, че едно момиче с украински корени, в случай че е толкоз красиво, може да бъде освен Мис Варна, само че и Мис България.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР