Новата лоялна програма ще зарадва потребителите с богата гама от

...
Новата лоялна програма ще зарадва потребителите с богата гама от
Коментари Харесай

BILLA и ZWILLING превръщат кулинарните любители в професионалисти

Новата лоялна стратегия ще зарадва потребителите с богата гама от висококачествени продукти за готвене и предпазване с до 69% отстъпка
 

BILLA България започва първата си лоялна стратегия за новата година, в колаборация с един от безспорните водачи измежду производителите на кухненски уреди и съдове – ZWILLING. Богата продуктова гама от определени продукти на налични цени ще зарадва феновете на добре проведената кухня, в която се случват някои от най-незабравимите мигове вкъщи. Клиентите могат да избират сред вакуум кутии за предпазване и съд за печене с друг размер, вакуум помпа и запушалка за вино, електронна везна, ръчен миксер и блендер, тенджера за готвене под налягане – с до 69% отстъпка за притежателите на BILLA Card, и с до 33% – за потребителите отвън програмата за преданост.

Всяка покупка на стойност 10 лева, осъществена в магазинната мрежа на веригата, носи на потребителите по 1 промо точка. Натрупването на промоционалните точки може да бъде проследено физически, посредством залепване на точките в книжен паспорт – за клиентите отвън програмата за преданост или притежатели на BILLA Card под формата на пластика; през персоналния потребителски профил в BILLA App – за потребителите, които имат своя цифрова карта за преданост или посредством върху касовия бон от покупката.

Всеки 10 събрани промо точки носят съответната отстъпка от продажната цена на продуктите, включени в лоялната акция с ZWILLING. Периода на събирането им ще тече интензивно до 30 март 2022 година, а след приключването му – до 13 април потребителите ще могат да ги изразходват, избирайки продуктите от акцията, които им харесват най-вече измежду наличните количества.

„ Стартираме поредна лоялна акция със същата цел, от която се ръководим постоянно – да отговорим на потребностите на своите клиенти,  предоставяйки им нужното качество и комфорт, с цел да трансфорат готвенето у дома в същинско кулинарно премеждие. Артикулите от ZWILLING се отличават с резистентност, интелигентни благоприятни условия и хубав дизайн – качества, които могат да накарат всеки любител-кулинар да се почувства като експерт в кухнята, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Всеки клиент, закупил артикул, част от акцията, има опцията да завоюва един от общо 13 блендера  ZWILLING Enfinigy, като записва кода от своята касова записка на. В рамките на плана, потребителите ще имат опция да черпят хрумвания за предписания и ентусиазъм и от особено създаденото приложение ZWILLING APP.

Пълните правила на лоялната акция на BILLA България взаимно с ZWILLING са налични на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР