Новата кралска книга Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen

...
Новата кралска книга Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen
Коментари Харесай

Любовник на Даяна препускал гол из Кенсингтън

Новата кралска книга „ Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle “ на Том Куин потегля по книжарниците на 14 май и ще опише за фамилните секрети, заключени зад стените на Кенсингтън.

Мемоарите са написани от гледната точка на личния състав на двореца, който е директен очевидец на всички случки – от изневери до кавги. Уинифред – псевдонимът на някогашна служителка на двора – разкрива, че колкото и да се е опитвала да бъде потайна принцеса Даяна, тя и сътрудниците й виждали всичко и просто се престрували, че нищо не се случва.

Уинифред споделя за един от любовниците на Даяна - Оливър Хор, който умря през 2018-а. Най-влиятелният търговец на ислямско изкуство в света постоянно се криел полугол из коридорите на Кенсингтън. Принцеса Маргарет пък обичала да нервира брачна половинка си – рубрика на Сноудън Антъни Армстронг-Джоунс, като му споделя за любовните си афери.

„ Това беше казусът на Кенсингтън – всичко се знаеше, нищо не оставаше прикрито – един от минусите на многочисления личен състав и на бутафорното семейство. Непрекъснато някой се разхождаше гол – или нечий ухажор, или нечий родственик на кралицата, който просто се е заключил отвън стаята си. Маргарет и Даяна по този начин и не се научиха, че колкото и да се доверяват на личния състав, чиновниците постоянно ще ги разискват зад тила им “, разяснява Уинифред.

Друг някогашен чиновник на Кенсингтън – Рон, споделя, че Маргарет имала навика да крещи вулгарни псувни на всеослушание, без да й пука кой я слуша. Мъжът признава, че не е очаквал сестрата на кралицата да знае някои от изразите, които е чувал да излизат от устата й, камо ли тя да ги употребява толкоз постоянно.

„ Със брачна половинка си непрестанно се съревноваваха кой ще успее да преспи с повече хора. Положението беше толкоз ужасно, че когато Маргарет съблазни другар на рубрика, той също побърза да влезе в леглото на жертвата. Антъни нормално печелеше „ разногласията “ им, тъй като принцесата не знаеше по какъв начин да реагира на обстоятелството, че е правил секс с мъже “.

Още един някогашен чиновник твърди, че Даяна и Чарлз в никакъв случай не били щастливи дружно, даже първоначално. Той разкрива, че двамата почнали да се карат още от първия ден, в който се преместили в Кенсингтън.

„ Инструктираха ни да сме дискретни. Стоял съм пред вратата им, чакайки шумът да стихне, с цел да вляза “, споделя мъжът.

Отново Уинифред споделя прекарванията си с Даяна, за която е работила през последните години от живота на принцесата.

„ Тя искаше по едно и също време да бъде мегазвезда, каквато и беше преди да загине, само че да резервира анонимността си. Редовно напускаше двореца без предизвестие, което изправяше защитата на нокти и предизвикваше суматоха. Твърдеше, че това е нейната версия на „ гоненица “. Накрая обаче постоянно се извиняваше за постъпката си. Обичаше да се дегизира, да седне на някоя обществена скамейка и просто да съзерцава хората. Една от най-коментираните случки в двореца беше, когато Даяна умерено се настани до латентен скитник. Той се разсъни и започнаха да си приказват, тъй като индивидът нямаше визия кой седи до него, а на нея не й пукаше. Дори й предложи от питието си, само че тя учтиво отхвърли и продължиха да си бъбрят още 20 минути “, споделя дамата.

Даяна обичала да се пече чисто гола по покривите на кралските здания. Тя разчитала, че няма кой да я види. Един път обаче се изправила в цялата си натурална хубост за наслада на двама служащия. Мъжете се оказали джентълмени, поклонили й се и се обърнали. Това не я трогнало и тя не спряла да се радва на слънчевите лъчи. Когато хеликоптери прелитали над Кенсингтън, Даяна просто им махала с ръка, без значение че водачите им оставали втрещени от гледката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР