Новата жена до Димитър Рачков тепърва ще предизвиква вниманието, а

...
Новата жена до Димитър Рачков тепърва ще предизвиква вниманието, а
Коментари Харесай

Скандални разкрития излязоха наяве: Новата на Рачков се оказа с провален брак и син-тийнейджър

Новата жена до Димитър Рачков занапред ще провокира вниманието, а дали е привикнала на това, скоро ще стане ясно. Факт е обаче, че най-малко към този момент чаровната брюнетка не дава тип на доста обезпокоена от бързата си известност.
39-годишната столичанка Камелия Андонова, която е сладкар по специалност, се радва на цялото внимание на артиста и тв водещ сега, защото двамата са на сантиментална морска отмора в курортния комплекс Лозенец.
Двамата са били видяни в известно морско заведение, където цяла вечер не спрели да си разменят нежности и да си шушукат на ушенце, след което се отправили към първокласния си апартамент в известния комплекс „ Оазис “.
Доскоро за Камелия не се знаеше съвсем нищо, с изключение на, че има личен бизнес и сладкарница в столичния квартал „ Лозенец “. Специалитетът й били протеинови мъфини с малини и шоколадов крем от авокадо и какао, чиято рецепта създала сама.
Брюнетката, която открадна сърцето на Рачков, има зад тила си един провален брак и наследник, който към този момент е младеж.
Момчето към този момент се е срещнало с тв водещия и го е приело като новия другар на майка си. Той бил доста горделив от общуването си с Митко, написа „ Уикенд “.
Както към този момент стана ясно, артистът и сладкарката се срещнали в шоуто „ Като две капки вода “, където в последния сезон хубавицата се занимавала със стайлинга на предаването. Андонова е познато лице на феновете на Нова тв и с присъединяване си в „ Сладкото съревнование – Bake off “, излъчено през 2016-та.
Дали Рачков е зарязал Анита поради Камелия или Камелия се е появила малко по-късно в полезрението му, към момента не е ясно. Поне към този момент двамата наподобяват щастливи дружно и сигурно провокират надалеч по-положителни мнения като двойка, в сравнение с когато Рачков беше с 23-годишната модифицирана русокоска Анита Димитрова, с която изкара към 3 години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР