Новата година започна повече от ужасяващо за новата носителка на

...
Новата година започна повече от ужасяващо за новата носителка на
Коментари Харесай

Тарашат Мис Плеймейт за наркотици

Новата година стартира повече от ужасяващо за новата носителка на купата Мис Плеймейт - Нора Недкова. Сексбомбата, която посрещна 2018-а с екзотична екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, е била подложена на щателна инспекция на панамското летище със подозрение, че придвижва неразрешени субстанции. На връщане към България, когато трябвало да хване полета Панама - Париж - София, Нора била отведена в стая за разпит, а целия й куфар безусловно разпарчетосан до основи.
След разпит, траял повече от час, служителите на реда се уверили, че българката не носи нищо нелегално и я пуснали да се качи на самолета. За зла орис обаче, откакто кацнала във френската столица, хубавицата схванала, че след полицейския тараш куфарът й не е качен в самолета. В багажа си Недкова имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и доста скъпи бижута.

След като пристигнала в София, плеймейтката била към момента в потрес от претърпяното, само че побързала да звънне на самолетната компания, с която пътувала, с цел да види какво се случва с багажа й, който до този миг към момента не е й е върнат. "Никога не съм употребила опиати, не зная за какво ме заподозряха "- беше отговорът на плеймейтката във връзка на случилото се.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР